سیدمحمدامین آقامیری در حاشیه نخستین جشنواره بینالمللی رسانه و فضای مجازی سلمان در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: هوش مصنوعی به عنوان یک برنامهی ملی در برنامهی هفتم توسعه در مجلس مصوب شد که در بخشهای مختلف کشور از زوایای متفاوت در حال تدوین است و اميدواريم که در عرض ۶ ماهی که در برنامهی هفتم ذکر شده به تصویب برسد.
آقامیری بیان کرد: هوش مصنوعی یکی از کارکردهای اصلی در حوزه تولید محتوا است که باعث افزایش بهرهوری، کاهش خطا و کاهش هزینه میشود. ما هر چقدر بتوانیم در صنایع مختلف خود اعم از پزشکی، صنعت، تولید محتوا و سایر حوزهها از هوش مصنوعی استفاده کنیم؛ محصولات بهتری را به مردم عرضه خواهیم کرد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی در خصوص کیفیت شبکههای اینترنتی ابراز کرد: طرحهای خوبی برای افزایش کیفیت ارتباطی در حال انجام است. به عنوان مثال در حوزهی کاربرهای ارتباطی بیسیم موبایلی اتفاقات خوبی صورت گرفته است. اميدواريم که موضوع کیفیت شبکه به زودی به سطح مطلوب و منظمی برسد.
وی با اشاره به این مطلب که حوزهی کیفیت شبکه مهم و یکی از دغدغههای جدی مردم بشمار میرود افزود: ارتقای کیفیت شبکه در جلسهی شورای عالی فضای مجازی توسط ریاست جمهوری، مطرح و به دستور ایشان کارگروهی تشکیل شد. این کارگروه در ماههای اخیر جلسات متعددی را داشته است که در آنها به بررسی عمیقی از مشکلاتی که در شبکه وجود دارد پرداخته شد و راهکارهایی را وزارت ارتباطات در این زمینه پیشنهاد داد که برنامهی زمان بندی آن را هم ارائه کرده و شورای عالی فضای مجازی به دستور رئیس جمهور پیگیر این موضوع هستند.
آقامیری تصریح کرد: پروژههای مختلفی در حوزه ارتقای کیفیت شبکه شروع شده که هر کدام زودتر به نتیجه برسد بهبودی مشاهده خواهد شد و تجمیع پروژهها نتیجهی مؤثری خواهد داشت.
وی در خصوص اهمیت تولیدات رسانهای در شبکههای اجتماعی گفت: حوزهی فضای مجازی بستری شده که تأثیر خیلی جدی برای ارتباط مردم با یکدیگر، متفکرین و تولیدکنندگان محتوا دارد. در حوزهی دین نیز مردم کشور ما به عنوان مردمی مسلمان پرسشها، دغدغهها و موضوعات متنوعی دارند که اگر تولیدات خوبی در این زمینه صورت بگیرد استقبال میکنند و هر چقدر ما بتوانیم محتوای مناسبتر و بیشتری در اختیار مردم قرار دهیم، حتما تأثیرات آن را کسانی که دنبال محتوای دینی هستند خواهند دید.